Aslı - Bir Türlü Uslanmak Bilmedi Hayat

Aslı - Bir Türlü Uslanmak Bilmedi Hayat

İleti NeBuLa » Çar Mar 31, 2010 6:25 pm

Am        C        G       D              
Bir türlü uslanmak bilmedi hayat
Am        C        G       D                    
Bir türlü uslanmak bilmedi hayat
C     Am       G         D      
Düşünmekten bile yorulurmu insan
C       Am   G       D    
Ama savaÅŸmaktan yorulduysan

Am       C    G       D        
Yorulmaktan sıkıldıysan
Am       C    G       D        
İtirazım var haksızlıga
Am        C          G           D      
istedigim en son ÅŸey bir damla fazla yaÅŸ
İçimden geçeceksen eğer,Buradayım yürü üzerime,Ateş şiir hepsi benim hazırım ben..,Gel gel gel gel,İstersen dinlen içimde,Köklerimden bir şarkı var dilimde,Çıplak ayaklarla gez her köşemde,Gel gel gel gel,Benim adım orman,Örtü yaptım yapraklardan,Serdim herkesin üstüne,Biz hepimiz uyuduk bittik yalnızlıktan
Kullanıcı avatarı
NeBuLa
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

Resimler: 40
Günlük: Günlüğü Görüntüle (2)
  • Web sitesi

Ilgili Kelimeler:Aslı - Bir Türlü Uslanmak Bilmedi Hayat Albumleri,Aslı - Bir Türlü Uslanmak Bilmedi Hayat Resimleri,Aslı - Bir Türlü Uslanmak Bilmedi Hayat Diskografisi,Aslı - Bir Türlü Uslanmak Bilmedi Hayat Web albumu,Aslı - Bir Türlü Uslanmak Bilmedi Hayat Forumu,Aslı - Bir Türlü Uslanmak Bilmedi Hayat Fan sitesi,Aslı - Bir Türlü Uslanmak Bilmedi Hayat Sarki sozleri,Aslı - Bir Türlü Uslanmak Bilmedi Hayat Konserleri,Aslı - Bir Türlü Uslanmak Bilmedi Hayat Mp3 leri,Aslı - Bir Türlü Uslanmak Bilmedi Hayat Videolari,Aslı - Bir Türlü Uslanmak Bilmedi Hayat haberleri,Aslı - Bir Türlü Uslanmak Bilmedi Hayat cevirileri,Aslı - Bir Türlü Uslanmak Bilmedi Hayat akorlari,Aslı - Bir Türlü Uslanmak Bilmedi Hayat konser goruntuleri,Aslı - Bir Türlü Uslanmak Bilmedi Hayat lyrics

A

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir