Cem zkan - Balans Jolly Joker

Yap覺lan veya yap覺lacak olan konser , festival gibi 癟eitli etkinliklerin tarihleri ve genel bilgilerinin olduu b繹l羹m.

Cem zkan - Balans Jolly Joker

襤leti NeBuLa » ar Nis 07, 2010 2:51 pm

Cem zkan
tarih : 07.04.2010 21:00:00
mekan : Balans Jolly Joker
bilet fiyatlar覺

Ayakta: 23,00 TL

繹n bilgi
- Belirtilen saat kap覺 a癟覺l覺 saatidir.
- Etkinliklerde 18 ya s覺n覺r覺 vard覺r.
- Organizasyon irketi, etkinlik i癟in uygun g繹rmedii kiileri bilet bedelini iade etmek kouluyla etkinlik mekan覺na almama hakk覺na sahiptir.

etkinlik hakk覺nda bilgi

"Sheep ve Bandare" gibi uluslararas覺 baar覺ya kavumu ark覺lar覺n sahibi olan Rebel Moves grubunun kurucular覺ndan, grubun bas gitaristi ve vokalisti olarak da tan覺d覺覺m覺z Cem zkan, 2003 y覺l覺nda Gece Yolcular覺 n覺n ilk alb羹m羹n羹n, 2005聆te Istanbul Attack 覺n 襤stanbul Geceleri alb羹m羹n羹n, 2005 y覺l覺n覺n sonunda ise yine Gece Yolcular覺, Gece Yolcular覺-2 alb羹m羹n羹n prod羹kt繹rl羹羹n羹 羹stlendi. Cem zkan 覺n ilk alb羹m羹 olan Kendimce, kendi st羹dyosu Soundcheck de kaydedildi ve Hasan Umut nder taraf覺ndan mikslendi. Onbir par癟adan oluan ve PMD etiketiyle m羹zik marketlerde yerini alan ve younlukla rock m羹zik 繹gelerini bar覺nd覺ran Kendimce, funk, hiphop ve reggae gibi t羹rlerin yan覺s覺ra kuvvetli balladlar覺yla da 癟ok y繹nl羹 bir yap覺t olma 繹zellii ta覺yor.

T羹rk Rock m羹ziinin 繹nemli ismlerinden Cem zkan 31 Mart aramba gecesi Jolly Joker Balans sahnesinde sevenleriyle buluacak.

http://www.biletix.com/event.htm?id=LLBE2
襤癟imden ge癟eceksen eer,Buraday覺m y羹r羹 羹zerime,Ate iir hepsi benim haz覺r覺m ben..,Gel gel gel gel,襤stersen dinlen i癟imde,K繹klerimden bir ark覺 var dilimde,覺plak ayaklarla gez her k繹emde,Gel gel gel gel,Benim ad覺m orman,rt羹 yapt覺m yapraklardan,Serdim herkesin 羹st羹ne,Biz hepimiz uyuduk bittik yaln覺zl覺ktan
Kullan覺c覺 avatar覺
NeBuLa
Site Y繹neticisi
Site Y繹neticisi

襤leti: 114
Resimler: 40
Kay覺t: ar Mar 17, 2010 6:18 pm
G羹nl羹k: G羹nl羹羹 G繹r羹nt羹le (2)

Etkinlikler

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu g繹r羹nt羹leyenler: Kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 0 misafir