Şebnem Ferah - Artık Kısa Cümleler Kuruyorum

Şebnem Ferah - Artık Kısa Cümleler Kuruyorum

İleti NeBuLa » Cmt Mar 27, 2010 9:06 am

Em C
Ay ışığına vuruldum ben
Em C
Çok uzaklarda olsa da
Em C
Sonumuzu bile bile seviÅŸtim ben
Em C
Artık gece hiç olmasa da

Em C
Ay ışığına vuruldum ben
Em C
Başka dünyaya yansa da
Em C
Çok zor geçen günün ardından uyurken ben
Em C
Odam hep ışıksız kalmışsa da

Am
Bu ev artık yuva değil
C D Em
Bütün eşyalar üst üste terketmeden önce
İçimden geçeceksen eğer,Buradayım yürü üzerime,Ateş şiir hepsi benim hazırım ben..,Gel gel gel gel,İstersen dinlen içimde,Köklerimden bir şarkı var dilimde,Çıplak ayaklarla gez her köşemde,Gel gel gel gel,Benim adım orman,Örtü yaptım yapraklardan,Serdim herkesin üstüne,Biz hepimiz uyuduk bittik yalnızlıktan
Kullanıcı avatarı
NeBuLa
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

Resimler: 40
Günlük: Günlüğü Görüntüle (2)
  • Web sitesi

Ilgili Kelimeler:Şebnem Ferah - Artık Kısa Cümleler Kuruyorum Albumleri,Şebnem Ferah - Artık Kısa Cümleler Kuruyorum Resimleri,Şebnem Ferah - Artık Kısa Cümleler Kuruyorum Diskografisi,Şebnem Ferah - Artık Kısa Cümleler Kuruyorum Web albumu,Şebnem Ferah - Artık Kısa Cümleler Kuruyorum Forumu,Şebnem Ferah - Artık Kısa Cümleler Kuruyorum Fan sitesi,Şebnem Ferah - Artık Kısa Cümleler Kuruyorum Sarki sozleri,Şebnem Ferah - Artık Kısa Cümleler Kuruyorum Konserleri,Şebnem Ferah - Artık Kısa Cümleler Kuruyorum Mp3 leri,Şebnem Ferah - Artık Kısa Cümleler Kuruyorum Videolari,Şebnem Ferah - Artık Kısa Cümleler Kuruyorum haberleri,Şebnem Ferah - Artık Kısa Cümleler Kuruyorum cevirileri,Şebnem Ferah - Artık Kısa Cümleler Kuruyorum akorlari,Şebnem Ferah - Artık Kısa Cümleler Kuruyorum konser goruntuleri,Şebnem Ferah - Artık Kısa Cümleler Kuruyorum lyrics

Åž

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir