Gevende Babel Med Music Fuarı’nda!

Yapılan veya yapılacak olan konser , festival gibi çeşitli etkinliklerin tarihleri ve genel bilgilerinin olduğu bölüm.

Gevende Babel Med Music Fuarı’nda!

İleti NeBuLa » Per Mar 25, 2010 1:47 pm

Gevende.jpg
Gevende.jpg (31.32 KiB) 366 defa görüntülendi
Son yılların önemli müzik grupları arasında yer almayı başaran Gevende dünyanın önemli müzik fuarlarından biri olan Babel Med Music’e seçildi.

Bu yıl 6. kez düzenlenecek olan Babel Med Music Fuarı’na, her yıl dünyanın dört bir yanından yüzlerce profesyonel müzisyen ve grup katılıyor. Festival direktörleri, konser organizatörleri, basın, yapım ve dağıtım ÅŸirketleri gibi farklı alanlardaki ziyaretçi kitlesine ev sahipliÄŸi yapan fuar, aynı zamanda müzik dünyası ile ilgili geliÅŸmelerin konuÅŸulup tartışıldığı konferans ve panelleri de gerçekleÅŸtiriyor. Fuarın ana etkinliklerinden biri olan "Showcase" isimli konserlere farklı ülkelerden binlerce müzisyen ve grup baÅŸvuru yapıyor. Showcase’ler özellikle müzik festivalleri ve kültür merkezlerinin yanı sıra  konser programcıları baÅŸta olmak üzere pek çok alanda faaliyet gösteren insanların, kendi etkinlikleri için konser gruplarını seçtikleri bir etkinlik. Bu yıl Showcase’e seçilen ana gruplardan biri olmayı baÅŸaran Gevende 26 Mart 2010’da Marsilya’da eski bir antrepo olan Docks De Suds’de gerçekleÅŸtirilecek olan Babel Med’de bir konser verecek.

• Tarih: 26.03.2010 Cuma
• Yer: Docks De Suds - Babel Med Music Fuarı - Marsilya / Fransa
İçimden geçeceksen eğer,Buradayım yürü üzerime,Ateş şiir hepsi benim hazırım ben..,Gel gel gel gel,İstersen dinlen içimde,Köklerimden bir şarkı var dilimde,Çıplak ayaklarla gez her köşemde,Gel gel gel gel,Benim adım orman,Örtü yaptım yapraklardan,Serdim herkesin üstüne,Biz hepimiz uyuduk bittik yalnızlıktan
Kullanıcı avatarı
NeBuLa
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

Resimler: 40
Günlük: Günlüğü Görüntüle (2)

Etkinlikler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir