Moderatör Alımları Başladı

Sitemiz adına yapılan her türlü duyuru ve açıklamaların yer aldığı bir bölüm.

Moderatör Alımları Başladı

İleti NeBuLa » Çar May 12, 2010 5:52 pm

Forumda belli sayıda paylaşım yaptıktan sonra başvurun lütfen. Başvurduktan sonra bize lütfen 2-3 gün süre verin. Moderatör yaptığımız isimlere cevap veriyoruz, başvuruları kabul edilmeyenlere ise vermiyoruz

Moderatör başvurusu yapabilmek için 250 mesajın üstünde mesaja sahip olmanız gerekmektedir ( Bu mesajlarınız saçma sapan mesajlar olmamalı. Yani gidip asada sada gibi şeyler yazıp mesaj sayınızı arttırırsanız bunlar dikkate alınmaz. Foruma faydalı mesajlar ve paylaşımlarınız olmalı )
Başvuru yaparken tüm alanları eksiksiz ve doğru bir biçimde doldurun. Hangi bölümde görev istediğinizi net bir biçimde yazın.

Görev almak istediğiniz bölüm kısmına siz nereyi uygun görürseniz, heryer olabilir türü şeyler yazanların başvurularını incelemeden reddediyoruz bilginiz olsun
İçimden geçeceksen eğer,Buradayım yürü üzerime,Ateş şiir hepsi benim hazırım ben..,Gel gel gel gel,İstersen dinlen içimde,Köklerimden bir şarkı var dilimde,Çıplak ayaklarla gez her köşemde,Gel gel gel gel,Benim adım orman,Örtü yaptım yapraklardan,Serdim herkesin üstüne,Biz hepimiz uyuduk bittik yalnızlıktan
Kullanıcı avatarı
NeBuLa
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

Resimler: 40
Günlük: Günlüğü Görüntüle (2)

Duyurular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir