Balans Jolly Joker

Önerebileceğiniz mekanlar , cafeler , barlar , dükkanlar pasajlar için..

Balans Jolly Joker

İleti NeBuLa » Cum May 14, 2010 7:14 pm

Resim
Balo Sk. No: 22, Taksim
Istanbul
mekan hakkında bilgi
Mekanda geniş bir sigara içme alanı mevcuttur.
toplu taşıma
Taksim'e geliş için metro hattından veya son durağı Taksim olan toplu taşıma araçlarından faydalanabilirsiniz. Balans Jolly Joker, İstiklal Caddesi üzerinde Galatasaray Lisesi'ne gelmeden sağ kolda bulunan Halk Bankası'nın yanından girdiğiniz Nevizade Sokağı'nın sonundadır.

Bilgi İçin: 0212 249 07 49 - 0532 601 18 55

otopark
Taksim Meydanı'nda Atatürk Kültür Merkezi'nin hemen yanında bulunan Trafik Vakfı'na ait olan 500 araçlık otoparkı kullanabilirsiniz. Ayrıca Taksim Evlendirme Dairesi önünde de 100 araçlık bir otopark bulunmaktadır. Sıraselviler Caddesi üzerinde de özel otoparklar mevcuttur.

diÄŸer bilgiler-
Etkinlikler için belirtilen saat kapı açılış saatidir. - Mekan yönetimi etkinlik için uygun görmediği müşterileri bilet parasını iade etmek koşuluyla mekana almama hakkına sahiptir.
İçimden geçeceksen eğer,Buradayım yürü üzerime,Ateş şiir hepsi benim hazırım ben..,Gel gel gel gel,İstersen dinlen içimde,Köklerimden bir şarkı var dilimde,Çıplak ayaklarla gez her köşemde,Gel gel gel gel,Benim adım orman,Örtü yaptım yapraklardan,Serdim herkesin üstüne,Biz hepimiz uyuduk bittik yalnızlıktan
Kullanıcı avatarı
NeBuLa
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

Resimler: 40
Günlük: Günlüğü Görüntüle (2)

Mekanlar & Cafeler & Barlar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir