Aydilge

Aydilge

襤leti NeBuLa » Pts Mar 29, 2010 4:47 pm

aydilge.jpg
aydilge.jpg (219.8 KiB) 74 defa g繹r羹nt羹lendi
M羹zik denizine hi癟 vakit kaybetmeden bal覺klama dal覺p, sekiz ya覺nda TRT Radyosu ocuk Korusu s覺navlar覺n覺 kazanan Aydilge, 繹nd繹rt ya覺nda babas覺n覺n yakas覺na yap覺覺p Elektro gitar istiyorum! diye tutturmas覺n覺n sonucunda, ilk gitar覺n覺 elde etti ve kendi bestelerini yapmaya balad覺. Aydilge, K羹癟羹k ark覺 Evreni isimli ilk alb羹m羹n羹 Oyunca覺 m羹zik olan bir k覺z覺n, s羹rprizlerle dolu oyuncak evi olarak tan覺ml覺yor.

Lisedeyken evinin garaj覺n覺 Amerikan gruplar覺na 繹zenerek, prova st羹dyosu haline getirmek i癟in ailesine epey bir dil d繹ken ve sonras覺nda da 癟eitli bar ve etkinliklerde sahne alan Aydilge, Ankarada kalmaktan ve cover yapmaktan tatmin olamayaca覺n覺 anlay覺p 羹niversiteyi (birincilikle) bitirir bitirmez 襤stanbula ta覺nd覺. M羹zisyenliinin yan覺 s覺ra yazar olarak da iddial覺 tavr覺n覺 s羹rd羹ren Aydilgenin; Kalemimin Ucundaki D羹ler (1998) Toplumsal D繹n羹羹m Yay覺nlar覺, Bulimia Soka覺 (2002) Remzi Kitabevi, Alt覺n Ak Vuruu (2004) Everest Yay覺nlar覺 taraf覺ndan yay覺mlanan 羹癟 kitab覺 bulunuyor.

Kay覺tlar覺 Raks Marandiz St羹dyolar覺nda Hakan Kurunun prod羹kt繹rl羹羹nde ger癟ekleen alb羹mdeki t羹m ark覺 ve s繹zler Aydilgeye ait. Rock motiflerinin dou ezgileri ve elektronik alt yap覺larla uyumlu bir ekilde dans ettii ark覺larda, Aydilgenin kendine has vokali dikkat 癟ekiyor.

K羹癟羹k ark覺 Evreni, Nisan 2006da EMI M羹zik T羹rkiye etiketiyle yay覺mland覺.
襤癟imden ge癟eceksen eer,Buraday覺m y羹r羹 羹zerime,Ate iir hepsi benim haz覺r覺m ben..,Gel gel gel gel,襤stersen dinlen i癟imde,K繹klerimden bir ark覺 var dilimde,覺plak ayaklarla gez her k繹emde,Gel gel gel gel,Benim ad覺m orman,rt羹 yapt覺m yapraklardan,Serdim herkesin 羹st羹ne,Biz hepimiz uyuduk bittik yaln覺zl覺ktan
Kullan覺c覺 avatar覺
NeBuLa
Site Y繹neticisi
Site Y繹neticisi

襤leti: 114
Resimler: 40
Kay覺t: ar Mar 17, 2010 6:18 pm
G羹nl羹k: G羹nl羹羹 G繹r羹nt羹le (2)
  • Web sitesi

Ilgili Kelimeler:Aydilge Albumleri,Aydilge Resimleri,Aydilge Diskografisi,Aydilge Web albumu,Aydilge Forumu,Aydilge Fan sitesi,Aydilge Sarki sozleri,Aydilge Konserleri,Aydilge Mp3 leri,Aydilge Videolari,Aydilge haberleri,Aydilge cevirileri,Aydilge akorlari,Aydilge konser goruntuleri,Aydilge lyrics

A

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu g繹r羹nt羹leyenler: Kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 0 misafir