Van için rock’tan toplanan para!

Müzik dünyasından çıkan son haberler.

Van için rock’tan toplanan para!

İleti NeBuLa » Pzr Arl 04, 2011 1:18 pm

Depremzedeler için yapılan festivalde toplanan paranın 500 bin lira olduğu açıklandı.
Toplam 14 bin biletin satıldığı, yaklaşık 10 bin kişinin konseri izlediği bildirilen açıklamada, şunlara yer verildi:

”Rock severler yardım konseri için bir gece önceden alan önünde bekledi. Medya, televizyon ve müzik dünyasının ünlü isimleri, Okan Bayülgen, Banu Güven, Erdem Yener, Ferman Akgül (Manga), Kaan Sezgin (Sezyum), Metin Uca ve Yekta Kopan tarafından ROCK yazıp 2868′e SMS atılarak bağış toplama çağrısında bulunuldu. Gün boyunca 20 bine yakın SMS gönderildi. Konserden 500 bin liralık yardım toplandı.

Konserin tüm geliri, Van’da bir ilköğretim okulu yaptırmak için kullanılmak üzere Kızılay’a aktarıldı. Sanatçılar ve katılımcılar Van’a göndermek istedikleri malzemeleri de getirdiler. Alanda toplanan tüm malzemeler Şişli Belediyesi ekipleri tarafından Van’a ulaştırılmak üzere paketlendi. Gün boyunca 4 tır dolusu yardım toplandı. 4 tır Van’a yardımları ulaştırmak için yola çıktı.”
İçimden geçeceksen eğer,Buradayım yürü üzerime,Ateş şiir hepsi benim hazırım ben..,Gel gel gel gel,İstersen dinlen içimde,Köklerimden bir şarkı var dilimde,Çıplak ayaklarla gez her köşemde,Gel gel gel gel,Benim adım orman,Örtü yaptım yapraklardan,Serdim herkesin üstüne,Biz hepimiz uyuduk bittik yalnızlıktan
Kullanıcı avatarı
NeBuLa
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

Resimler: 40
Günlük: Günlüğü Görüntüle (2)

Haberler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir