Yaşar Kurt Bizlerle: "Güneş Kokusu"

Müzik dünyasından çıkan son haberler.

Yaşar Kurt Bizlerle: "Güneş Kokusu"

İleti NeBuLa » Pzr Arl 04, 2011 11:09 am

Günümüzün orta yaşlı bireyleri arasına girmeye hazırlanan bir nesli "Korku" ile, "Fırt Emin" ile, "Dostum" ile, "Alışamadım" ve"Ruhum" ile kendine hayran bırakan ve uzun süredir albüm çıkarmasa da "Onsuz Yaşamaya Alıştıramayan" Yaşar Kurt sonunda yeni albümü ile bizlerle buluştu.

Kalan Müzik etiketiyle yayınlanan ve GüneÅŸ Kokusu adı verilen, 4 tane YaÅŸar Kurt, 8 tane de Anonim ve usta sanatçıların eserlerinden oluÅŸan albüm, Ömer Hayyam’ın sözleri ile, Cem Karaca’nın Emrah’ı ile, Dokuz Altı Yolları ile ve Kazım Koyuncu’nın yorumuyla kulaklarımızda yer edinen Gelevera Deresi ile günlük hayatın rutinliÄŸinden sıyrılıp, günümüz teknolojisi ürünlerinden mp3,mp4,ipod veya odamızda sıkıldığımızda ses sistemimizden dinleyebileceÄŸimiz güzel bir çalışma olmuÅŸtur.  

-Albüm İçeriği:

Dokuz Altı Yolları/Efkan Şeşen
Kimse Bilmez/Söz: Ömer Hayyam     Müzik: Mehmet Güreli
Güneş Kokusu/Söz & Müzik: Yaşar Kurt
Kendim Gibi/Söz & Müzik: Yaşar Kurt
Emrah/Söz & Müzik: Cem Karaca
Bedir/Söz & Müzik: Anonim
Boynum Dik/Söz & Müzik: Yaşar Kurt
Ver Bana Düşlerimi/Söz & Müzik: Akın Bazin
Martıya Benzetme/Söz & Müzik: Yaşar Kurt
Yalan/Söz & Müzik: Özgür Yalçın
Toprak Ana/Söz: Ozan Kotra     Müzik: Ozan Kotra, ÇaÄŸatay Kehribar
Gelevera Deresi/Söz & Müzik: Anonim
İçimden geçeceksen eğer,Buradayım yürü üzerime,Ateş şiir hepsi benim hazırım ben..,Gel gel gel gel,İstersen dinlen içimde,Köklerimden bir şarkı var dilimde,Çıplak ayaklarla gez her köşemde,Gel gel gel gel,Benim adım orman,Örtü yaptım yapraklardan,Serdim herkesin üstüne,Biz hepimiz uyuduk bittik yalnızlıktan
Kullanıcı avatarı
NeBuLa
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

Resimler: 40
Günlük: Günlüğü Görüntüle (2)

Haberler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir